Покретне вести (2)

Почиње пријава за упис у П.У. "Срећно дете" Нови Кнежевац, од 13.05.2024. до 27.05.2024. сваког радног дана од 7ч до 14ч лично у просторијама централног објекта П.У. "Срећно дете" или електронским путем преко портала еУправа, услуга еВртић

Услуга "еВртић" (2)

 PLAKAT USPRAVNI

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу на националном Порталу еУправа пружа могућност свим градовима и општинама да својим грађанима омогуће подношење електронских Пријава детета у Предшколску Установу електронским путем (услуга позната као "е-вртић").


Грађани општине Нови Кнежевац од сада на потпуно електронски и бесплатан начин могу да пријаве децу за упис у Предшколску Установу.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у Предшколске Установе. Родитељи више неће морати да долазе у Предшколску Установу приликом пријаве детета, већ пријаву могу извршити електронски на Порталу еУправа.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање остале документације није потребно (извод из матичне књиге рођених, уверење о запослењу за оба родитеља/старатеља). јер се аутоматски прибављају.

DSC 0072

Дана 21.03.2024. у централном објекту предшколске установе "Срећно дете" Нови Кнежевац одржана је прва смотра рецитатора деце предшколског узраста и на тај начин обележен је Светски дан поезије. Учесници су била деца 3-6 година из централног и објеката из Банатског аранђелова, Српског Крстура и Ђале. Учитељице четвртог разреда из Основне школе "Јован Јовановић Змај" поделиле су дипломице за учешће све деце. Надамо се да ће ова смотра постати традиционална у нашој установи. Хвала деци и њиховим родитељима на учешћу.

Фотографије можете погледати овде.